Om NS System

Logotryk på tøj | Ansvarlig branding på tekstiler | Tryk på tøj | NS System

Ansvarlighed og kvalitet siden 1965

NS System leverer brandede tekstiler og logotryk af højeste kvalitet og sikrer vores kunder ansvarlig og langtidsholdbar branding.

Gennem årtier har NS System konsekvent prioriteret kvalitet i alle produktionsled. Vores engagement er ikke blot i at levere kvalitetsprodukter, men også i at sikre en effektiv og problemfri oplevelse for vores kunder.

Med mere end 5 millioner logotryk hvert år, daglig bearbejdning af 700 forskellige logoer og håndtering af +60.000 ordrer årligt, kombinerer vi vores omfattende ekspertise med høj kvalitet og livstidsgaranti for at levere produkter af markedets bedste holdbarhed.

5m

Producerer 5 millioner logotryk om året

48t

48.000 gange om året tager Kundeservice et kald

700

Vi bearbejder dagligt 700 forskellige logoer

Første tryk i 1965 - et holdbart koncept

“Min far lavede sit første tryk i 1965. Konceptet er stadig det samme - at finde lige netop den løsning, der passer til din opgave og i den bedste kvalitet naturligvis. Kort sagt er vores virksomhed baseret på en solid forståelse af dine behov som kunde. Vi vægter leveringssikkerhed meget højt, og så er det vigtigt, at du oplever det som værende nemt at være kunde hos os.”

- Niels Rask, CEO

NS System | Brandede tekstiler | Tekstiltryk | Tryk på tøj

Kundeløfter

Ordentlighed

Det er en central del af vores værdigrundlag at opføre os ordentligt. Det betyder, vi lytter til dig, giver brugbare råd og sikrer, at du får det rigtige produkt og løsning til dit behov.

Høj kundetilfredshed

Vi prioriterer at arbejde med kundetilfredshed. Vi har altid fokus på dine behov og udfordringer, og du får hurtig respons på både mails og korrekturer. Vi tager ansvar, guider og hjælper dig sikkert videre.

Hurtigt

Vi ved, at hurtig betjening og kort levering er afgørende for dig. Derfor er du altid sikret hurtig, kompetent, personlig og venlig betjening - både med dine onlinebestillinger, designs og korrekturer.

Vi støtter op om sporten

Aalborg Pirates

Vi støtter op om sporten i flere geografiske områder - i Aalborg er det bl.a. ishockeyklubben Aalborg Pirates, som vi har været sponsor for i flere år. Vi står for levering af transfer og påvarmning af deres spillertøj.

Mors-Thy Håndbold

Vi er sponsor for Mors-Thy Håndbold og har været det i flere år. Vi er stolte af at kunne sponsorere den nordvestjyske klub, som er et elitesamarbejde mellem de moderklubberne HF Mors og Thisted IK.

Frederikshavn White Hawks

Vi støtter lokale initiativer. Derfor er vi sponsor for Frederikshavn White Hawks, som spiller i Metalligaen – et hold vi har fulgt og støttet igennem flere år. Vi står for levering af logotryk og påvarmning af spillertøj.

OB

Vi er ekstremt glade for samarbejdet med OB, hvor vi leverer logotryk til klubbens sportstøj og merchandise. Vores tynde, bløde og ekstremt strækbare logotryk er et perfekt match til sportstøj, da det kan modstå den hårdhændede behandling under sportskampe. 

Padel Nord

Padel er en sportsgren i kraftig vækst i Danmark. Vores samarbejde med storsatsende nybygget padelcenter, Padel Nord, er en naturlig udvikling af vores gode samarbejde med hele sportsbranchen gennem mange år.

Vi samarbejder med nogle af de største

Kontakt os