Arbejdstøj med logotryk

Hos NS System kan du vælge mellem mange forskellige typer arbejdstøj med logotryk. Uanset om dit arbejdstøj skal kunne modstå hårdt slid, er meget strækbart eller noget helt tredje, finder du et logotryk, der passer til tøjet hos os. Vi tilbyder endda livstidsgaranti på produkterne ElastoSoft og UltraFlex.

Logo på arbejdstøj | Arbejdstøj med logotryk | Tryk på tøj | NS System

Arbejdstøj og logotryk der passer sammen

Hos NS System kan du få logotryk, der passer til alle typer arbejdstøj, og du kan endda få livstidsgaranti på logotrykket, når du vælger enten ElastoSoft eller UltraFlex.

Når du skal vælge logotryk på arbejdstøj, er det vigtigt at overveje følgende:

- I hvor høj grad bliver arbejdstøjet udsat for hårdt slid
- Skal arbejdstøjet industrivaskes eller vaskes på anden vis
- Er arbejdstøjet strækbart
- Ønsker du livstidsgaranti på logotrykket
- Skal logotrykket være OEKO-TEX® certificeret

Strækbart arbejdstøj vinder mere og mere indpas, fordi det er behageligt at have på. Til denne type arbejdstøj anbefaler vi ElastoSoft, da det er markedets mest strækbare tryk. Derudover har ElastoSoft en høj slidstyrke og dækevne, og produktet kan klare gentagne vask og tørretumbling. Vi garanterer, at ElastoSoft logotrykket holder tøjets levetid.

Logotryk til arbejdstøj der udsættes for hårdt slid

Vi anbefaler UltraFlex til arbejdstøj, der udsættes for hårdt slid. UltraFlex er ekstrem holdbar og er vores mest slidstærke transfer. Den er førstevalget, når det gælder arbejdstøj og andet tøj, der udsættes for meget slid og industrivaskes. Samtidig er det en all-round transfer, der kan påvarmes mange forskellige typer af tekstiler.

Det slider hårdt på både tekstil og logotryk, når tøjet industrivaskes og tørretumbles ved høje temperaturer. Vælg derfor UltraFlex eller ElastoSoft.

UltraFlex er det optimale valg til arbejdstøj, fordi produktet:
- har livstidsgaranti
- er vasketestet af industrivaskeri med imponerende resultater
- er markedets mest slidstærke logotryk
- har god dækkeevne
- er certificeret i henhold til OEKO-TEX® STANDARD 100, klasse1, annex 6, certifikat 1776-277

ElastoSoft er velegnet til arbejdstøj, fordi produktet:
- har livstidsgaranti
- er vasketestet af industrivaskeri med imponerende resultater
- er markedets mest strækbare logotryk
- kan trykkes med detaljer helt ned til 1 mm
- er certificeret i henhold til OEKO-TEX® STANDARD 100, klasse1, annex 6, certifikat 1776-277

Logotryk til arbejdstøj der udsættes for hårdt slid | Transfer til arbejdstøj | Påvarmning af logotryk på tøj | NS System
Reflex på arbejdstøj | EN ISO 20471 cerfificeret | Logo transfer | Reflex transfer | NS System

Reflex på arbejdstøj

Du kan også vælge reflex på dit arbejdstøj. Det er både synligt og sikkert.

Reflex fra NS System er produceret i et reflekterende materiale, som er EN ISO 20471 certificeret. Dette betyder, at produktet lever op til de krav, der stilles til reflekterende materiale, som anvendes på arbejdstøj.

Certificeringen betyder også, at transferens reflektive evne er testet til at kunne holde til minimum 25 vaske ved 60°.

Reflex har desuden en høj dækevne og god slidstyrke. Du kan vælge refleks både som navnetryk og som logo.Tekstiler til logotryk

Arbejdsjakker

NS System tilbyder arbejdsjakker til professionelt brug fra en række forskellige leverandører. Vi kan hjælpe dig med både bestilling af arbejdsjakker og tilhørende produktion af logotryk.

Arbejdsbukser

Find dine arbejdsbukser til både arbejde og fritid hos en af vores mange tekstilleverandører. Uanset om du har behov for slidstærke arbejdsbukser eller arbejdsbukser med stor strækbarhed, har vi produktet til dig.

Sweatshirt

Klassiske sweatshirts og hoodies i høj kvalitet til alle typer arbejdsbrug. Vi tilbyder et stort udvalg af styles i mange forskellige farver til både kvinder og mænd. Alle modeller har mulighed for påvarmning af logotryk.

T-shirt

T-shirten er helt uundværlig som arbejdstøj. Vi tilbyder mange forskellige farver og modeller. Du kan også vælge OEKO-TEX® certificeret T-shirts, som du kan kombinere med vandbaserede logotryk.

Huer

Find dine huer til arbejdsbrug hos NS System. Du kan vælge mellem mange modeller, herunder bl.a. strikhuer med Thinsulate, huer med reflekterende stribe, bomuldshuer, fleece-huer, X-tubes og meget mere.

Se kataloger og brands

vores unikke service

All-in-1 pakkeløsning

Når du vælger All-in-1, koordinerer vi hele forløbet for dig - lige fra bestilling og kontrol af tekstiler, produktion og påvarmning af logo og til pakning og forsendelse direkte til din kunde med dig som afsender.

Du har gode muligheder med All-in-1:
- Produktion af logotryk
- Bestilling og levering af tekstiler
- Påvarmning af logo
- Personlig pakning og forsendelse

Læs mere om All-in-1

Med logotryk fra NS System
får du livstidsgaranti

Med livstidsgaranti på logotryk er du sikret markedets absolut højeste kvalitet. Det betyder, logotrykket overlever tøjets levetid og altid fremstår skarpt, og du vil aldrig opleve krakelering af logo - heller ikke efter mange gange brug og vask. Garantien gælder for ElastoSoft og UltraFlex.

Se alle typer logotryk

Har du nogle spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os på følgende telefonnummer eller e-mail, eller skrive til os direkte her på siden:

Tlf. +45 96 22 10 20
support@nssystem.com

Find en medarbejder
Mange tak! Din besked er nu afsendt!
Oops! Noget gik galt i din udfyldning af kontaktformularen.

Vi samarbejder med nogle af de største

Kontakt os