Sportstøj med logotryk


Hos NS System finder du et bredt udvalg af sportstøj med logotryk. Uanset hvilken sportsgren du repræsenterer, har vi logotrykket, der passer dertil. Det gælder både de farverige logotryk, det strækbare logotryk til løbe- og cykeltøj og de klassiske navne- og nummertryk til spillertrøjer.

Sportstøj og logotryk der passer sammen | Tryk på sportstøj | NS System

Sportstøj og logotryk der passer sammen

NS System har specialister, der er blandt branchens mest erfarne inden for sportstøj med logotryk. Kvaliteten af trykket på spillertrøjen skal naturligvis være 100 % i orden, og det skal kunne modstå hårdhændet behandling under sportskampe.

Som udgangspunkt skal du tage højde for følgende, når du vælger logotryk til sportstøj:

- Er sportstøjet strækbart
- Er spillertrøjen varmefølsom
- Hvor behageligt skal logotrykket føles mod kroppen
- Hvor mange farver skal indgå i logotrykket
- Vil du sikre, at logotrykket aldrig krakelerer eller falder af
- Skal logotrykket være OEKO-TEX® certificeret

Vi anbefaler altid at bruge ElastoSoft til sportstøj, da den er velegnet til langt de fleste typer af tekstil og er særligt god til tøj, der skal sidde tæt til kroppen eller er meget strækbart.

ElastoSoft er tynd og blød og vil altid fremstå knivskarpt på sportstøjet – hele tekstilets levetid.

Fokus på kvalitet i logotrykket

Hos NS System har vi altid det, du skal bruge for at få både navn og nummer på din spillertrøje. Vi leverer til flere førende eliteklubber og en lang række foreninger og klubber på tværs af sportsgrene.

Sportstøj og spillertrøjer adskiller sig fra andre typer tekstiler. De er strækbare, svedtransporterende og skal kunne holde til kontaktsport og vask. Det stiller store krav til logotrykket. Derudover skal sportsudøveren have en T-shirt med et tryk, der er behageligt mod kroppen, sponsoren har behov for, at logoet altid fremstår flot, og så skal spillertrøjen kunne holde en hel sæson med gentagende vask.

ElastoSoft er markedets bedste logotryk til sportstøj. Kvaliteten er i top, og du får endda livstidsgaranti på ElastoSoft.

Vi har i mange år haft fokus på at skabe logotryk, der er produceret med omtanke for miljøet, de mennesker der er med til at fremstille dem, og dem der skal bære dem på tøjet. ElastoSoft produceres med vandfarver og er certificeret efter OEKO-TEX® STANDARD 100, klasse 1, annex 6, certifikat 1776-277.

Logotryk i høj kvalitet | Tryk på spillertøj | Tryk på sportstøj | NS System
Rygnummer | Brystnummer til sportstøj | Spillertøj med rygnummer | NS System

Ryg- og brystnumre til sportstøj

Vi leverer ryg- og brystnumre til tryk på spillertøj og lignende sportstøj. Vi er lagerførende i et stort udvalg af tal, der varierer i størrelse, materiale og design.

Ryg- og brystnumre kan leveres i poser á 10 stk. eller i sæt fra 1-16. Vi anbefaler, at du køber poserne med 10 stk., da det giver den største fleksibilitet.

Du kan vælge mellem forskellige skrifttyper. Disse kan leveres i størrelser fra 5-25 cm i højden i ElastoSoft, Poly og Plotter.

Tekstiler til logotryk

T-shirt

T-shirten er uundværlig som sportstøj. Uanset dit behov har vi modellen og farven til dig. Vi tilbyder også OEKO-TEX® certificeret T-shirts med certificeret logotryk.

Sports- og fritidstøj

Er du på udkig efter funktionelt og behageligt sportstøj, tilbyder vi et bredt udvalg af løbetøj og fritidstøj, hvor der er fokus på komfort og let design. Alle tekstiler kan tilføjes logotryk.

Sportstaske

Uanset sportsgren har vi sportstasken, der passer dertil. Det gælder alt fra skuldertasker, rygsække og den klassiske sportstaske. Kombiner med logotryk og giv sportstasken et ekstra professionelt udtryk.

Cap

Cap benyttes i vid udstrækning i mange forskellige sportsgrene. Hos NS System forhandler vi en lang række klassiske og moderigtige caps, som alle kan få logotryk eller broderi.

Se kataloger og brands

vores unikke service

All-in-1 pakkeløsning

Når du vælger All-in-1, koordinerer vi hele forløbet for dig - lige fra bestilling og kontrol af tekstiler, produktion og påvarmning af logo og til pakning og forsendelse direkte til din kunde med dig som afsender.

Du har gode muligheder med All-in-1:
- Produktion af logotryk
- Bestilling og levering af tekstiler
- Påvarmning af logo
- Personlig pakning og forsendelse

Læs mere om All-in-1

Med logotryk fra NS System
får du livstidsgaranti

Med livstidsgaranti på logotryk er du sikret markedets absolut højeste kvalitet. Det betyder, logotrykket overlever tøjets levetid og altid fremstår skarpt, og du vil aldrig opleve krakelering af logo - heller ikke efter mange gange brug og vask. Garantien gælder for ElastoSoft og UltraFlex.

Se alle typer logotryk

Har du nogle spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os på følgende telefonnummer eller e-mail, eller skrive til os direkte her på siden:

Tlf. +45 96 22 10 20
support@nssystem.com

Find en medarbejder
Mange tak! Din besked er nu afsendt!
Oops! Noget gik galt i din udfyldning af kontaktformularen.

Vi samarbejder med nogle af de største

Kontakt os