Service og maskiner

Hos NS System kender vi betydningen af effektivt og pålideligt udstyr og maskiner - det er afgørende for din drift. Vores service slutter ikke med et salg. Det markerer starten på et godt samarbejde.

Varmepresser | Plottermaskine | Service på varmepresser | NS System

Serviceaftale på maskiner

Uanset om det er rutinemæssige servicetjek, reservedele eller teknisk assistance, står vores dygtige specialister klar til at hjælpe dig. Vi prioriterer at minimere nedetid og maksimere produktiviteten for at sikre din oppetid og styrke din succes.

Når du vælger NS Serviceaftale, er du godt dækket ind. Det er en komplet pakke, der indeholder support, reparation og afhjælpning af eventuelle reklamationer. Din tilfredshed er vores prioritet, og vi er dedikerede til at være din betroede partner i dine maskinbehov.

En serviceaftale kan bl.a. indeholde løbende eftersyn og kontrol af dine maskiner, kontrol af sliddele, smøring og efterspænding af stel og meget mere.

Maskiner, reservedele og tilbehør

Du finder et bredt udvalg af maskiner og tilbehør hos NS System. Vi forhandler forskellige typer af varmepressere, kompressorer og plottermaskiner. Derudover leverer vi en række tilbehør som bl.a. bundplader, gummiplader, støtteplader, kølejern, teflondug, varmetape og ruller med Flex eller Glitter.

Kontakt vores Kundeservice for yderligere information eller tilbud på maskiner og tilbehør.

Plottermaskine | Serviceaftale på plottermaskiner | Tilbehør og reservedele til plottermaskiner | NS System

Maskiner

Plottermaskine

Driftssikre og stabile plottermaskiner med hurtig produktionstid. De er velegnet til udskæring af figurer, navne, firmalogoer og lignende i folie til påvarmning på tekstiler. Kontakt NS System for tilbud.

Varmepresser

Elektriske og pneumatiske eller manuelle varmepressere til montage af logotryk på tekstiler. Vi forhandler flere forskellige typer enten som bord- eller gulvmodeller. Robuste og pålidelige maskiner med lang levetid.

Kompressor

Støjsvage kompressorer af høj kvalitet. De fås med en eller flere motorer og forskellig størrelse lufttank. Der er mulighed for kundetilpassede løsninger alt efter ønske og behov.

Flex, Glitter og Reflex

Flexmateriale i forskellige standardfarver samt guld/sølv og neonfarver. Fås også som Flex Block. OEKO-TEX® standard 100. Glittermateriale CPSIA certificeret. Reflexmateriale EN ISO 20471 certificeret.

Download brochure

Har du nogle spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os på følgende telefonnummer eller e-mail, eller skrive til os direkte her på siden:

Tlf. +45 96 22 10 20
support@nssystem.com

Find en medarbejder
Mange tak! Din besked er nu afsendt!
Oops! Noget gik galt i din udfyldning af kontaktformularen.

Vi samarbejder med nogle af de største

Kontakt os