Merchandise med logotryk

‍NS System er forhandler af en lang række tekstiler inden for merchandise segmentet. Du finder alt fra cap, muleposer, bøllehatte, tasker, paraplyer og meget andet hos os. Alle tekstilerne kan få logotryk på. Med fokus på miljøet tilbyder vi også en række certificerede tekstiler, som du kan kombinere med et af vores OEKO-TEX® certificeret logotryk.

Cap med logotryk | Merchandise med logo | Firmalogo på cap og huer | NS System

Merchandise og logotryk der passer sammen

Vi tilbyder en række forskellige typer logotryk alt efter dine ønsker og behov. Tekstiler som T-shirts, muleposer, bøllehatte, caps og huer er oplagte til logotryk. På flere af disse tekstiler kan du med fordel også vælge broderi. Både caps og huer er perfekte tekstiler til broderi.

Der er flere overvejelser, du skal gøre dig, når du vælger logotryk til dine merchandise produkter. Det gælder bl.a.:

- Hvilket tekstil skal logotrykket sidde på
- Hvor mange farver skal indgå i logotrykket
- Skal der printes direkte på tekstil
- Hvor stort skal logotrykket være
- Hvor meget slid udsættes logotrykket for
- Skal logotrykket være OEKO-TEX® certificeret

Mange muligheder med logotryk

Med vores forskellige typer logotryk har du mange muligheder for at designe de flotteste merchandiseprodukter som eksempelvis muleposer. Vi tilbyder logotryk med ubegrænset antal farver, logotryk med livstidsgaranti og logotryk der er OEKO-TEX® certificeret.

Du har også mulighed for print direkte på tekstiler som T-shirts, sweatshirts og muleposer med produktet PrintOn. Her har du ubegrænset farvepalette, og du kan printe alt fra foto, komplekse mønstre, illustrationer med farveforløb og kunstnerisk grafik.

Mulepose med logotryk | Logo på indkøbsnet | Print på mulepose | Shopper med firmalogo | NS System
Bøllehat med logotryk | Firmalogo på bøllehat og huer | Tryk på tøj | Tryk på merchandise | NS System

Bøllehatte med logotryk

Bøllehatten med logotryk er et godt alternativ til caps og helt perfekt til mange typer events og sportsbegivenheder.

Du finder et stort udvalg af bøllehatte og andre typer merchandise hos NS System. Vi tilbyder mange forskellige modeller i alverdens farver. Vi forhandler også flere OEKO-TEX® certificeret tekstiler, som er helt i tråd med vores OEKO-TEX® certificeret logotryk. Det er rigtig god stil - også for miljøet.

Kontakt vores specialister inden for logotryk på tøj og andre typer tekstiler og få personlig vejledning til alt fra valg af tekstil, placering af logo, grafisk opsætning og meget mere.

Tekstiler til logotryk

T-shirt

T-shirten er en klassiker og et absolut must-have for mange. Hos NS System kan du vælge mellem mange forskellige modeller og farver, inklusive OEKO-TEX® certificeret T-shirts med certificeret logotryk.

Muleposer

Muleposen er uundværlig for mange. Den er det perfekte merchandise og findes i et utal af farver og med enten kort eller lang hank. Designmæssigt har du et utal af muligheder for enten logotryk eller print direkte på tekstilet.

Tasker til arbejde og fritid

Skuldertasker, rejsetasker, rygsække, computertasker, køletasker og mange andre typer tasker med logotryk. NS System tilbyder et bredt udvalg af tasker med logotryk til både arbejde og fritid.

Bøllehat

Bøllehatten med logotryk er perfekt til events og sportsbegivenheder. Du finder et stort udvalg af bøllehatte i forskellige farver hos NS System, og vi vejleder om valg af tilhørende logotryk.

Se kataloger og brands

vores unikke service

All-in-1 pakkeløsning

Når du vælger All-in-1, koordinerer vi hele forløbet for dig - lige fra bestilling og kontrol af tekstiler, produktion og påvarmning af logo og til pakning og forsendelse direkte til din kunde med dig som afsender.

Du har gode muligheder med All-in-1:
- Produktion af logotryk
- Bestilling og levering af tekstiler
- Påvarmning af logo
- Personlig pakning og forsendelse

Læs mere om All-in-1

Med logotryk fra NS System
får du livstidsgaranti

Med livstidsgaranti på logotryk er du sikret markedets absolut højeste kvalitet. Det betyder, logotrykket overlever tøjets levetid og altid fremstår skarpt, og du vil aldrig opleve krakelering af logo - heller ikke efter mange gange brug og vask. Garantien gælder for ElastoSoft og UltraFlex.

Se alle typer logotryk

Har du nogle spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os på følgende telefonnummer eller e-mail, eller skrive til os direkte her på siden:

Tlf. +45 96 22 10 20
support@nssystem.com

Find en medarbejder
Mange tak! Din besked er nu afsendt!
Oops! Noget gik galt i din udfyldning af kontaktformularen.

Vi samarbejder med nogle af de største

Kontakt os