Tekstiler

NS System forhandler en lang række af tekstiler og tilbehør i god kvalitet. Nedenfor vises et udsnit af de produkter, som du kan bestille hos os.

Har du specifikke ønsker og behov, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi har erfaringen og kompetencerne til at vejlede dig om både tekstiler og tilhørende logotryk.  

Tekstiler og tilbehør

T-shirt

Den klassiske T-shirt er et must-have til både arbejdsbrug og fritid. Utal af modeller og farver. Tilføj logotryk eller print direkte på T-shirt.

Sweatshirt

Den populære og alsidige sweatshirt med logotryk bruges som både arbejdstøj og profiltøj. Stort udvalg af styles til voksne og børn.

Polo

Polo er for mange lig med det perfekte arbejdstøj. Dens egenskaber egner sig både til logotryk eller broderi.

Skjorte

Find din skjorte i vores sortiment. Vælg mellem flere forskellige modeller, farver og kvaliteter.

Mulepose

Muleposen er ideel til både firmagaven, merchandise eller give-away på messer eller lignende. Kombiner med logotryk eller broderi.

Cap

Cap med logo til firmabrug og merchandise. Klassiske og trendy modeller. Med svedbånd og justerbar lukning. Mulighed for logotryk eller broderi.

Bøllehat

Bøllehat med logotryk er et oplagt valg til mange typer events og sportsbegivenheder. Fås også som OEKO-TEX® certificeret.

Hue

Huer i både strik, fleece og jersey-kvalitet. Fås også med Thinsulate™ for eller dobbeltlags strik. Tilføj logotryk eller broderi.

Paraply

Paraplyer med logotryk. Findes i mange udgaver som taskeparaply, golfparaply, standard paraply, børneparaply - alle med logotryk.

Jakker

Forårsjakker, efterårsjakker og vinterjakker i både korte og lange modeller. Tilvælg logotryk eller broderi.

Softshell

Stor komfort med softshell-jakker, som er både åndbare og vandafvisende. Stort udvalg kvalitetsjakker. Tilpas med dit firmalogo.

Arbejdstøj og -uniformer

Arbejdstøj til både industri, håndværk, restaurationer og servicefag. Jakker, bukser, forklæder, kokketøj, veste og meget mere.

Sportstøj

Løbetøj, sports T-shirt, shorts og strømper. Flere modeller fås også som OEKO-TEX® certificeret. Få påvarmet klublogo eller firmalogo.

Sportstaske

Sportstaske til fodbold, håndbold, padel og andre sportsgrene. Rummelig og funktionelle. Alle kan påvarmes firmalogo eller klublogo.

Rejsetaske

Praktiske, funktionelle og klassiske rejsetasker og trolleys. Fås i mange størrelser med justerbar skulderrem eller på hjul. Tilføj dit logotryk.

Diverse tasker

Rygsække, skuldertaske, computertaske, køletaske, cykeltaske. Mulighederne er mange for logotryk på diverse typer tasker.

Se kataloger og brands

Har du nogle spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os på følgende telefonnummer eller e-mail, eller skrive til os direkte her på siden:

Tlf. +45 96 22 10 20
support@nssystem.com

Find en medarbejder
Mange tak! Din besked er nu afsendt!
Oops! Noget gik galt i din udfyldning af kontaktformularen.

Vi samarbejder med nogle af de største

Kontakt os