All-in-1

Hvorfor vælge All-in-1

Helt konkret betyder All-in-1, at du samler alle opgaver samme sted - hos NS System. Vi tilbyder en helhedsorienteret tilgang til opgaven, hvor vi:

- Koordinerer forløbet
- Bestiller og kontrollerer tekstilerne
- Producerer og påvarmer logoet
- Sender varerne direkte til din kunde, med dig som afsender

Du skal ikke længere bruge tid på at holde styr på, om alt kører efter planen, det kan du trygt overlade til os. Du kan med fordel outsource opgaverne til os og selv få mere tid til dine andre opgaver.

Vi er specialister i at producere logoer og overføre dem på tekstil. Vi gør det hver dag og har gjort det i årtier, og vi har erfarne og meget kvalitetsfokuserede medarbejdere til at varetage opgaverne.

Du kan bestille alle dine tekstiler samlet med All-in-1

Du sparer tid og ressourcer med All-in-1

Personlig pakning og forsendelse er nemmere for dig med All-in-1

Med All-in-1 står vi for det hele, fra du bestiller, og til varen leveres hos din kunde

Interesseret i All-in-1 løsning?
Kontakt os i dag

Du er altid velkommen til at kontakte os på følgende telefonnummer eller e-mail, eller skrive til os direkte her på siden:

Tlf. +45 96 22 10 20
support@nssystem.com

Find en medarbejder
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Få hjælp til logotryk
på tekstiler af enhver slags

Tekstiler er et vidt begreb, og de forskellige materialer sætter hver deres unikke krav til proces og teknik, hvis logotrykket skal stå skarpt og holde ordentligt. Vi har erfaringen og kompetencerne til at vejlede dig.

Se alle tekstiler og tilbehør

Vi tilbyder

Vælg logotryk efter behov og tekstiltype. Vi tilbyder flere forskellige trykteknikker samt broderi. Få OEKO-TEX® certificeret logotryk med livstidsgaranti på ElastoSoft og UltraFlex. Læs mere om alle produkterne.

Se alt logotryk og broderi

Med logotryk fra NS System
får du livstidsgaranti

Med livstidsgaranti på logotryk er du sikret markedets absolut højeste kvalitet. Det betyder, logotrykket overlever tøjets levetid og altid fremstår skarpt, og du vil aldrig opleve krakelering af logo - heller ikke efter mange gange brug og vask. Garantien gælder for ElastoSoft og UltraFlex.

Se alle tryk muligheder

Vi samarbejder med nogle af de største

Kontakt os