Henkilösuoja

Tietosuoja NS Systemissä

Tämä tietosuojakäytäntö suojaa henkilökohtaisia tietoja säätämällä NS Systemin käyttöä niille tiedoille, joita ilmoitat kommunikoidessasi ja asioidessasi NS Systemin kanssa. Tietosuojakäytännön tarkoitus on asettaa NS Systemin tietojenkäsittelytavalle selkeät suuntaviivat.

Keräämämme tiedot

Kun liityt NS Systemin asiakkaaksi, rekisteröimme tarvittavat asiakastiedot voidaksemme käsitellä tilauksen.  Näitä ovat nimi, osoite, yhtiön puhelinnumero sekä yrityksen ja/tai henkilön sähköpostiosoite. Tietojenkäsittelyn oikeusperusta on EU:n tietosuojadirketiivin artikkelin 6/1 mukainen.


Rekisteröityessä voit myös suostua, että saamme lähettää sähköpostilla informaatiota tuotteista ja palveluista. Mikäli et ole aikaisemmin kieltänyt meitä käyttämästä henkilökohtaisia tietoja (sähköpostiosoite) markkinointitarkoituksiin, voit halutessasi tehdä tämän milloin vain kirjoittamalla osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.


Henkilökohtaiset tiedot poistetaan viimeistään 6 vuotta viimeisimmän yhteydenoton jälkeen, ellei ole erityisiä syytä pidempään säilytykseen. Mikäli se on ristiriidassa lakisääteisien säilytykselle asetettujen vaatimusten kanssa, voit milloin tahansa vaatia niiden poistamista, kunhan emme tarvitse tietoja sopimuksen loppuunsaattamiseen kanssanne.


Osana asiakaspalvelumme koulutusta haluamme tallentaa puhelinkeskustelut. Pyydämme ottamaan huomioon, että keskustelu tallennetaan ja kuten laissa määrätään voi tallennuksen estää (paina 3) Puhelinkeskustelut joille on annettu tallennuslupa pidetään tallessa korkeintaan 3 kuukautta. Kuten muidenkin henkilötietojen kohdalla, suostumus voidaan peruuttaa milloin tahansa, jonka jälkeen poistamme keskustelun.

Turvallisuus ja tekniikka

NS System tekee tarvittavat tekniset ja organisatoriset turvatoimet suojaamaan, ettei henkilökohtaisia tietoja pääse vahingossa tai laittomasti tuhoutumaan tai hukkumaan eikä tietoja vuoda, pystytä väärinkäyttämään tai muuten käsittelemään henkilötietosuojalain vastaisesti. Käytämme suojattuja yhteyksiä (HTTOS, VNP jne.) kaikessa sähköisessä viestinnässä.

Kenelle jaamme tietoa

Voidaksemme palvella asiakkaitamme, vaihdamme henkilötietoja yhteistyökumppaneidemme kanssa. Henkilötietoja luovutetaan IT-järjestelmiemme- ja verkkokauppamme toiminnan yhteydessä, ulkopuolisia rahtiyhtiötä käytettäessä sekä muun kaupan/vuorovaikutuksen yhteydessä kumppaniemme kanssa, kun tämä katsotaan tarpeelliseksi lainsäädännön noudattamiseksi tai jotta voimme tarjota haluttua palvelua.


Tämä prosessi voi johtaa siihen, että lähetämme henkilötietoja kansainvälisten rajojen yli. Olemme tehneet asianmukaiset toimenpiteet varmistaaksemme tietosuojatason olevan näissä maissa samalla tasolla kuin Euroopan talousalueella.


Tietoja luovutetaan vain niissä tapauksiss,a joissa se on edellä mainitun suhteen välttämätönta 

Linkit

NS Systemin kotisivu sisältää linkkejä toisille kotisivuille. Huomioi, että NS System ei ole vastuussa näiden sivujen tietosuojasta tai sisällöstä. NS System ei myöskään ole vastuussa kolmannen osapuolen tuotteista tai palveluista heidän kotisivuillaan. Kehoitamme varovaisuuteen ja tutustumaan henkilökohtaisten tietojen suojaamista koskeviin sääntöihin näillä kotisivuilla.

Tiedotus muutoksista

Mikäli päätämme muuttaa käytäntöämme koskien henkilökohtaisten tietojen suojausta, ilmoitamme muutoksista kotisivuillamme.